top of page

De Woeste Kop ligt in natuurgebied de Smitsschorre aan de rand van Axel in Zeeuws-Vlaanderen. De 18 holes baan met A-status is aangelegd tussen kreken en bossen, grenzend aan typisch Zeeuwse polders met dijken en populieren. De watertoren van Axel is gesitueerd aan een van de holes. De toren is met zijn hoogte van 60,60 m een niet te missen herkenningspunt.

Golfvereniging De Woeste Kop beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten. In het clubhuis is Restaurant The Loft gevestigd. Er is een golfacademy en Lowe’s store heeft een groot assortiment clubs, tassen, trolleys, kleding en accessoires.


Kijk voor meer informatie op www.dewoestekop.nl

website.jpg

The more you practice the luckier you get

LOEWE GOLF ACADEMY

Lees hier alle relevante informatie over Lowe Golf Academy zoals de tarieven voor lessen, club fitting, de mogelijkheden voor clinics, etc.. Matthew Lowe en Laurens Willaert zijn onze PGA golfprofessionals.

396724608_779702414166033_7746995611317629253_n.jpg

De Woeste Kop Driving Range

DRIVING RANGE

Geavanceerde apparatuur stelt iedere speler in staat zijn golfvaardigheden nauwkeurig te testen en te verbeteren. Trainen wordt uitdagender. De nieuwe driving range biedt ervaren golfers en nieuwkomers een reeks van spellen om alleen of met anderen te spelen. 

bottom of page